Delegació a Barcelona

Salvador Jorba fa una primera visita institucional als Ajuntaments de Molins de Rei i de Matadepera

query_builder   5 març 2012 12:00

event_note Nota de premsa

Salvador Jorba fa una primera visita institucional als Ajuntaments de Molins de Rei i de Matadepera

El delegat, Salvador Jorba, ha fet sengles visites institucionals als ajuntaments de Molins de Rei (Baix Llobregat), el dia 2 de març, i de Matadepera (Vallès Occidental), l’endemà, 3 de març.
Generalitat e Catalunya
El delegat amb l'alcaldessa de Matadepera i altres membres del consistori
A Molins de Rei es va reunir amb l’alcalde Francesc Xavier Paz, qui li va traslladar la necessitat de rebre més informació quant a la decisió del Departament d’Ensenyament de no tirar endavant aquest 2012 el projecte del nou Institut d’Educació Secundària, Lluís de Requesens. L’alcalde també va plantejar la necessitat municipal d’optar efectivament a uns ajuts del PUOSC per a biblioteques. Salvador Jorba ja va visitar Molins de Rei el passat 4 de febrer, acompanyant els consellers Josep Maria Pelegrí i Francesc Xavier Mena durant la 161a. edició de la Fira de la Candelera, que va ser un èxit malgrat les temperatures gèlides en aquelles dates.
 
A Matadepera, el delegat es va reunir amb l’alcaldessa, Mireia Solsona, i els membres del consistori, qui li va traslladar les dificultats que tenen en algunes zones concretes del municipi per rebre el senyal de la TDT.  Matadepera és un model de gestió eficaç del govern local i disposen de bones infraestructures.