Delegació a Barcelona

Participació als Comitès d'Avaluació i Seguiment de la Llei de Barris a Martorell i Sant Feliu de Lobregat

query_builder   28 febrer 2012 17:31

event_note Nota de premsa

Participació als Comitès d'Avaluació i Seguiment de la Llei de Barris a Martorell i Sant Feliu de Lobregat

Salvador Jorba ha participat en els comitès anuals de seguiment per a la millora de barris celebrats el 28 de febrer als municipis de Martorell i de Sant Feliu de Llobregat, al Baix Llobregat.
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
El delegat ha assistit a la celebració de la sisena reunió del Comitè d’Avaluació i Seguiment per a la millora del barri de la Vila Vella, a Martorell. Prèviament els assistents van fer una visita de les obres i el desenvolupament de les actuacions urbanístiques, des del Passeig Quarter fins l’Ajuntament, i el delegat va poder mantenir una breu entrevista amb l’alcalde de Martorell i president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, referent a la col·laboració entre les administracions.
 
En la mateixa jornada també ha participat en una altra sisena reunió Comitè d'Avaluació i Seguiment del Barri Can Calders i La Salut, a Sant Feliu de Llobregat. En aquests dos barris ja s’han fet el 80 per cent de els actuacions socials previstes, encara que resten pendents les dues que es consideren més importants: la urbanització de la riera i la creació d’un equipament pluricultural i multifuncional. A Sant Feliu l’alcalde Jordi Sant José propugna el soterrament de les vies del tren, una prioritat i una reclamació històrica de la capital comarcal del Baix.