Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones per tràfic de drogues a Mollerussa i a Lleida

query_builder   15 març 2012 10:27

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones per tràfic de drogues a Mollerussa i a Lleida

 
·Un dels detinguts va ingressar a presó el passat diumenge
 
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’esquadra van detenir el passat dia 9, Aurora Teresa NJ, de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Mollerussa (Pla d’Urgell), i Mamasamba B, de 37 anys, de nacionalitat portuguesa i veí de Lleida (Segrià), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
 
La investigació es va iniciar quan els Mossos van tenir coneixement que hi havia una persona que es dedicava a la venda de cocaïna al barri dels Magraners de Lleida.
 
Des de finals del passat mes de febrer agents de la Unitat d’Investigació de Lleida van muntar un dispositiu de vigilàncies per comprovar els fets. Les actuacions policials van permetre identificar un home de nacionalitat portuguesa, el qual presumptament venia cocaïna a consumidors que es desplaçaven fins al barri, i també subministrava quantitats de la mateixa droga a petits distribuïdors que la revenien en altres poblacions de la plana de Lleida.
 
El passat dia 9, després d’una transacció de drogues al polígon dels Frares de Lleida, els agents van seguir al venedor i a la compradora. Aurora Teresa NJ va ser detinguda en arribar a Mollerussa, després de comprovar que li acabava de comprar uns 16 grams de cocaïna a Mamasamba B. Aquest va ser detingut poc després quan es dirigia al seu domicili.
 
El mateix dia de les detencions els Mossos van fer una entrada i perquisició al domicili de Mamasamba B, situat al carrer Almeria de Lleida, on es van comissar uns 200 grams de cocaïna, tres pots amb un total de 310 grams de marihuana, tres bàscules de precisió, substàncies per tallar la droga i una premsa hidràulica, de les que s’utilitzen per fabricar comprimits. Durant l’actuació també es van comissar  5.610 euros en bitllets fraccionats.
 
Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents, la substància comissada tindria un valor de 13.150 euros.
 
Els detinguts, dels quals Mamasamba B té antecedents, van passar diumenge a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, el qual va decretar l’ingrés a presó de Mamasamba B.
 
 
Àrea de Comunicació
Lleida, 15 de març de 2012

1  

Fitxers adjunts

Foto salut pública dos detinguts a Ponent

Foto salut pública dos detinguts a Ponent
JPG | 810