Delegació a Barcelona

Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú s'han adherit al programari de gestió de policies SIPCAT

query_builder   7 març 2012 17:25

event_note Nota de premsa

Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú s'han adherit al programari de gestió de policies SIPCAT

El conseller d’Interior Felip Puig, acompanyat del delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, ha visitat el Garraf el 7 de març per formalitzar l’adhesió dels municipis de Sant Pere de Ribes i de Vilanova i la Geltrú al programari de gestió de policies anomenat SIPCAT.
Generalitat de Catalunya
Junta Local de Seguretat a Vilanova i la Geltrú
Primer l’alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, i posteriorment l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, amb el conseller Puig han signat el conveni d’adhesió al programari anomenat SIPCAT. Es tracta d’un sistema de gestió integral per a les policies locals de Catalunya, que permet interconnectar amb els sistemes d’informació del cos de Mossos d’Esquadra i amb el telèfon centralitzat d’emergències del Centre d'Atenció de Trucades CAT 112, i que el Departament d’Interior ofereix de forma gratuïta. 
 
El SIPCAT s’inscriu alhora en el projecte anomenat Plataforma integrada de seguretat i emergències (PISE), un pla global de les emergències per a Catalunya que el Departament d'Interior ha impulsat i que implica la Generalitat i les administracions locals. En definitiva, el SIPCAT ha de permetre homologar la informació de la Policia Local i facilitar la integració dels diferents cossos de seguretat de Catalunya.
 
Bons indicadors de seguretat a Vilanova
A Vilanova i la Geltrú, abans de la signatura del conveni SIPCAT, ha tingut lloc la Junta Local de Seguretat que ha presidit el mateix conseller Puig, qui ha felicitat la Policia Local pels bons resultats dels indicadors de delictes, que són millors que a la resta del Garraf i que la mitjana del país.

1  

Imatges

Annex

Annex 48