Delegació a Barcelona

El delegat del Govern visita l'Alberg de Joventut INOUT

query_builder   13 març 2012 17:23

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visita l'Alberg de Joventut INOUT

Salvador Jorba ha visitat el 13 de març les instal·lacions que té al parc natural de Collserola l’Alberg de Joventut Inout, que ofereix serveis de qualitat i està atès i gestionat per persones amb discapacitats.
Generalitat de Catalunya
A part de trobar-se al bell mig del Parc de Collserola, i molt ben comunicat amb el centre de Barcelona, aquest alberg té la particularitat de ser el primer servei turístic europeu amb una plantilla de treballadors formada per  persones amb alguna discapacitat, fonamentalment psíquica. Funciona des de 2004 a l’espai que ocupava abans la Vil·la Joana, que anteriorment havia estat una escola d'educació especial.
 
Salvador Jorba es va reunir amb la directora de l'establiment, Maria José Pujol, i va aprofitar la visita per reclamar un cop més a les organitzacions, empreses i institucions, que prioritzin i tinguin especialment en compte la capacitat de servei que ofereixen aquests col·lectius i la necessitat d’incorporar-los al flux habitual de les economies, amb el guany que representa per al conjunt de la societat.
 
El complex turístic de l’alberg Inout es compon de 3 edificis amb una oferta d’allotjament de 158 llits. L’àrea d’esbarjo ocupa una extensió de 5 hectàrees de jardí i bosc, i disposa de pista poliesportiva, zona de jocs infantils, piscina i aparcament gratuït.

1  

Imatges

Annex 2

Annex 2 24

1  

Fitxers adjunts

Annex 1

Annex 1
JPG | 48