Drets Socials

Benestar Social i Família comença a adjudicar les 13.150 places del programa "L'estiu és teu!"

Aquest matí s'ha sortejat el número a partir del qual s'adjudicaran les places entre les persones que hagin fet la preinscripció

query_builder   21 març 2012 13:04

event_note Nota de premsa

Benestar Social i Família comença a adjudicar les 13.150 places del programa "L'estiu és teu!"

Aquest matí s'ha sortejat el número a partir del qual s'adjudicaran les places entre les persones que hagin fet la preinscripció

El director general de Joventut i el director de l'ACJ
Aquest matí s’ha celebrat el sorteig públic per adjudicar les 13.150 places del programa “L’estiu és teu!”, dirigit a infants i joves de 5 a 17 anys. El número escollit a l’atzar ha estat el 5.304. A partir del divendres que ve, les persones que s’hagin preinscrit al programa rebran un SMS, un correu electrònic o podran consultar el web www.xanascat.cat per conèixer l’estat de la seva petició. El número del sorteig serà el de referència per iniciar les adjudicacions de les places, en un ordre correlativament ascendent.
 
La celebració del sorteig ha estat presidit per la director general de Joventut, Toni Reig, i ha comptat amb l’assistència del director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera. Durant l’acte s’ha donat a conèixer que les estades més sol·licitades han estat les que combinen esports i idiomes als albergs de Coma-ruga i L’Escala durant els torns del mes de juliol.
 
El programa ofereix estades de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya. Les modalitats d’aquestes estades són: idiomes, esportives, multiesportives, combinat de multiesportives i idiomes, música, enginy, teatre, circ, veu, cinema i creatives. Aquestes dues últimes tipologies, són novetats de l’edició d’enguany.
El nombre total de places ofertades serà enguany el més alt de la història del programa, amb un total de 13.150. Això significa un augment de 3.942 places respecte la participació de l’edició passada. Aquest creixement ve impulsat, sobretot, pel reforçament de l’oferta en les estades que inclouen ensenyament d’idiomes (anglès, francès o alemany), que aquest 2012 han augmentat en 2.398 places.