Delegació a Barcelona

El delegat fa una visita institucional a Vilalba Sasserra

query_builder   19 març 2012 10:40

event_note Nota de premsa

El delegat fa una visita institucional a Vilalba Sasserra

L’alcalde de Vilalba Sasserra (Vallès Oriental), Joan Pons, ha explicat al delegat, durant la visita i reunió de treball mantinguda el 17 de març, les expectatives municipals que desperta una iniciativa privada per promoure una hípica de rodeos, un projecte que podria generar llocs de treball i la promoció econòmica del poble.
Generalitat de Catalunya
Signatura en el Llibre d'Honor
 
Aquest projecte preveu la construcció de quatre pistes per fer proves i una trentena de boxs per a cavalls i vaques, unes instal·lacions que ocuparien dues antigues pedreres abandonades al terme municipal.
 
El delegat també ha conegut el projecte de construcció d’un nou Ajuntament, amb edifici d’una sola planta i una sala de plens que fins ara no existia. Així mateix han pogut compartir la informació referida a l’ampliació de l’escola Trentapasses, una institució que ja té 50 anys d’història local.
 
Tot i que Vilalba Sasserra és un poble petit, el nou equip de govern ha sabut afavorir la col·laboració entre els municipis de l’entorn per potenciar els interessos comuns i rendibilitzar les capacitats territorials que comparteix la zona.