Educació

S'obre el termini de preinscripció del Congrés Educació i Entorn de la Seu d'Urgell

query_builder   23 març 2012 11:18

event_note Nota de premsa

S'obre el termini de preinscripció del Congrés Educació i Entorn de la Seu d'Urgell

 
Des del 22 de març i fins el proper 10 de maig està obert el període de preinscripció per a participar en el sisè Congrés Educació i Entorn de la Seu d’Urgell, que se celebrarà els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny. Les inscripcions es poden fer a través del web www.congresseu.net.
 
En l’edició d’enguany el congrés està centrat en la lectura sota el títol de Llegint, creixem!.Un dels objectius destacats del pla de Govern 2011-2014 és millorar l’èxit educatiu a través de la lectura com a eix de l’aprenentatge.
 
El Congrés Educació i Entorn, organitzat pel Departament d'Ensenyament, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, estarà inaugurat per la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i aplegarà un seguit de conferències i espais de reflexió i experiències al voltant de la lectura. Els organitzadors del certamen consideren que per tal d’aconseguir que els alumnes siguin futurs lectors cal una col·laboració estreta entre centres, famílies, entitats i associacions que formen part del món educatiu.
 
El Congrés presenta en aquesta edició una novetat destacada, El congrés a la plaça, un espai amb una àmplia oferta de tallers, jocs i activitats relacionades amb la lectura. Aquest espai, situat a la plaça dels Oms de la Seu d’Urgell, estarà ocupat per un seguit de carpes de diferents institucions com ara Òmnium Cultura, la Institució de les Lletres Catalanes o el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.
 
 
23 de març de 2012