Servei Català de Trànsit

Aquesta nit es talla la C-16 a Viladecavalls per reparar un cablejat elèctric

query_builder   23 març 2012 15:44

event_note Nota de premsa

Aquesta nit es talla la C-16 a Viladecavalls per reparar un cablejat elèctric

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquesta nit a les 24.00 h es tallarà l’autopista C-16 a l’altura del punt quilomètric 26, al terme municipal de  Viladecavalls, per reparar un cablejat elèctric malmès per una maquinària d’obra.
 
El tall de la via es desenvoluparà en dues fases de 15 minuts cadascuna perquè els tècnics de l’empresa elèctrica Fecsa puguin realitzar les tasques de reparació. Entre ambdues restriccions hi haurà un impàs de 45 minuts en què els vehicles podran circular.
 
Agents de Mossos d’Esquadra de trànsit vetllaran en tot moment perquè el tall  de l’autopista es desenvolupi amb la màxima seguretat.
 
Els vehicles que circulin per l’autopista C-16 en l’horari previst del tall poden utilitzar la C-58 com a via alternativa. En sentit nord s’hi podrà accedir a través de la sortida Terrassa Nord/Manresa i els vehicles es podran reincorporar a la C-16 a l’enllaç d’ambdues vies situat al punt quilomètric 25,5 de la C-58. Per a al circulació en sentit sud es podrà accedir a la C-58 a la sortida cap a la B-245 a Viladecavalls.
 
S’informarà i avisarà als usuaris d’aquest tall de trànsit a través dels panells de missatgeria variable situats a la zona propera a l’afectació. Els usuaris es poden mantenir informats de la restricció a través de la web d’incidències viàries de l’SCT  http://www.gencat.cat/transit/marcit_n.htm i a través del Twitter @transitC16. 

1  

Fitxers adjunts

Nota tall C-16

Nota tall C-16
PDF | 49