Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències més destacades del cap de setmana del 23 al 25 de març

query_builder   25 març 2012 19:58

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències més destacades del cap de setmana del 23 al 25 de març

·        Fins a les 20.00 h d’aquest diumenge, hi ha hagut 1 víctima mortal a les carreteres i autopistes catalanes
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana catalana ha registrat 1 accident mortal amb 1 persona morta entre les 15.00 h del divendres 23 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 25 de març. 
 
L’accident va tenir lloc dissabte a primera hora del matí a la C-35, al punt quilomètric 64,9, al terme municipal de Sant Feliu de Buixalleu (La Selva). Per causes que encara s’estan investigant, un turisme va sortir de la via i es va incendiat. Com a conseqüència del sinistre, el conductor i únic ocupant del vehicle, va morir.
 
Pel que fa a problemes de mobilitat, hi ha hagut algunes retencions de retorn a l’àrea metropolitana de Barcelona d’aquesta tarda de diumenge. Entre d’altres problemes de trànsit, destaquem els següents:
 
- AP-7: 2 km de lentitud i aturades a Gelida i 2 km més al Papiol en sentit nord;
- C-32 Sud: 4 km de lentitud i aturades a Viladecans i 2 km a Esplugues de Llobregat en sentit Barcelona;
- B-23: 6 km de congestió des d’Esplugues de Llobregat fins a la Diagonal;
- C-17: 3 km de cua a Lliça de Vall en sentit Barcelona.
 
A banda d’això, aquesta tarda l’incendi d’un camió ha obligat a restringir parcialment la circulació a l’AP-7 a Santa Perpètua de la Mogoda en sentit nord tot i que no s’han registrat retencions importants. A més, una manifestació a la N-420 a Riudecols ha obligat a tallar la via en ambdós sentits de la marxa durant un quart d’hora però aquí tampoc s’han produït cues. Per últim, un accident amb un motorista implicat ha obligat a restringir la circulació en ambdós sentits de la marxa a la T-233 al Sarral.
 
Pel que fa a la resta del cap de setmana, en general la circulació ha estat còmoda i fluïda, sobretot ahir dissabte, en què no es van registrar problemes de trànsit importants. Quant a divendres a la tarda destaquen les següents incidències:
 
- A-2: 1 carril tallat en sentit Lleida a Alcarràs per l’avaria d’un camió;
- B-20 o Ronda de Dalt: calçada tallada a l’altura del Nus de la Trinitat en sentit Llobregat i de la Vall d’Hebron en sentit Besòs per una manifestació. Es van fer desviaments per la sortida 1 en sentit Llobregat i 4 en sentit Besòs;
- N-II: calçada tallada a St. Julià de Ramis per la presència d’un obstacle a la via. Desviaments per la N-IIa.

1  

Fitxers adjunts

Nota en pdf

Nota en pdf
PDF | 61