Delegació a Barcelona

Sant Martí Sarroca es promociona amb el turisme

query_builder   23 març 2012 09:45

event_note Nota de premsa

Sant Martí Sarroca es promociona amb el turisme

El 22 de març el delegat ha visitat el municipi de Sant Martí Sarroca (Alt Penedès), per conèixer de primera mà la realitat actual del poble i compartir una reunió de treball amb l’alcalde, Ramón Carbó, i el seu equip de govern.
Ajuntament de Sant Martí Sarroca
 
Si en els darrers anys el municipi ha fet un esforç d’inversió en l’àmbit de les infraestructures, ara ha endegat una política de promoció econòmica a través del turisme: amb el disseny d’unes Rutes Paisatgístiques, una Fira Medieval i la remodelació del Museu Municipal per poder acollir unes peces originals de l’església del municipi, a hores d’ara en poder del MNAC.
 
Salvador Jorba va posar de relleu que Sant Martí Sarroca sigui un poble econòmicament sanejat i el va posar d’exemple per rebatre la fal·làcia que els municipis amb menys de 5.000 habitants són insostenibles. L’equip de govern va aprofitar la visita per demanar-li que faci seguiment del projecte de construcció del l’edifici de l’Institut Alt Foix, que fa anys que el municipi reclama.
 
Un cop va signar al llibre d’honor de l’Ajuntament, el delegat va finalitzar la visita institucional amb un recorregut pel conjunt monumental del castell, l’església i el museu.

1  

Imatges

Annex

Annex 59