Agència de l'Habitatge de Catalunya

Lliurats 12 habitatges amb protecció oficial de lloguer a Arenys de Mar

query_builder   26 març 2012 13:01

event_note Nota de premsa

Lliurats 12 habitatges amb protecció oficial de lloguer a Arenys de Mar

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, i l’alcalde d’Arenys de Mar, Estanislau Fors, han lliurat aquest matí 12 pisos amb protecció oficial de lloguer situats al carrer del Pla dels Frares d’Arenys de Mar (Maresme). Formen part del Pla de xoc que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va presentar per adjudicar els pisos desocupats de la Generalitat.
Foto lliurament Arenys de Mar
Els habitatges tenen d’un a tres dormitoris, una superfície de 36 m2 a 76 m2 i una plaça d’aparcament vinculada. L’import de la renda oscil·la entre els 188,5 euros i els 236 euros mensuals. Per accedir a aquests pisos s’han presentat un total de 63 sol·licituds: s’han admès 31 i s’han exclòs 32, perquè no reunien els requisits o per manca de documentació. Els pisos els va construir l’Institut Català del Sòl i els administrarà l’Agència de l’Habitatge.
 
Dos pisos a Alella per a gent gran
 
També a la comarca del Maresme, l’Agència ha adjudicat recentment dos habitatges ubicats al carrer de les Heures d’Alella, destinats a persones majors de 65 anys. Disposen d’una habitació, i un té una superfície de 41 m2 i un preu de renda mensual de 187,5 euros, i l’altre fa 42,5 m2 i costa 195 euros mensuals. En el procés d’assignació s’han admès quatre sol·licituds de les deu presentades i se n’han exclòs sis.
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos buits
 
Les mesures més rellevants del Pla de xoc de la Generalitat són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries permanentment obertes.
 
Amb aquestes actuacions es preveu poder difondre en convocatòria pública el 95% dels pisos que actualment hi ha desocupats, abans del proper mes d’abril.
 

1  

Imatges

Foto lliurament Arenys de Mar

Foto lliurament Arenys de Mar 2338

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa lliurament Arenys de Mar

Nota de premsa lliurament Arenys de Mar
PDF | 52