Empresa i Treball

(Ampl.) Comunicat en relació a les actuacions iniciades avui pel Jutjat d'Instrucció Núm. 9 de Barcelona

query_builder   26 març 2012 18:49

event_note Nota de premsa

(Ampl.) Comunicat en relació a les actuacions iniciades avui pel Jutjat d'Instrucció Núm. 9 de Barcelona

 

En relació a les actuacions iniciades avui pel Jutjat d’Instrucció Núm. 9 de Barcelona vinculades presumptament a la concessió d’estacions d’ITV, el govern de la Generalitat constata en referència a la persona d’Isidre Masalles, que el Sr. Masalles presta servei a l’administració de la Generalitat des de l’any 1987, quan s’hi va incorporar com a tècnic superior –concretament, com a inspector en seguretat nuclear- adscrit a l’aleshores Direcció General d’Energia i Mines.

 

Com a funcionari, ha desenvolupat des d’aleshores funcions en diverses àrees de l’administració catalana com ara les d’Indústria i Comerç, Anàlisi i Control, o Gabinet Tècnic entre d’altres.

 
El març del 2005 és nomenat director de Serveis de l’aleshores Departament de Comerç, Turisme  i Consum, càrrec que manté des del 2007 i fins el 2010, en l’aleshores Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.
 
Des del 5 de setembre del 2011 ocupa el càrrec de Subdirector General de Seguretat Industrial, depenent de la Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial. En el decurs de l'actual legislatura, no s'ha dictat cap resolució ni adjudicat cap concessió d'estacions d'ITV.
 
En aquest sentit, el Departament d’Empresa i Ocupació manifesta que a hores d’ara no té motius per dubtar de l’honorabilitat i la feina desenvolupada pel senyor Masalles durant aquests 25 anys al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.
 
Pendents dels motius i l’abast de les actuacions obertes pel Jutjat d’Instrucció Número 9 de Barcelona, el Departament demana respecte per la presumpció d’innocència del Sr. Masalles, i reitera la disponibilitat de la Generalitat per tal de col·laborar amb la justícia en l’esclariment dels fets que estan essent objecte d’investigació actualment sota secret de sumari.