Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Nova acreditació d'empreses turístiques del Delta com a punt d'informació del Parc Natural

query_builder   27 març 2012 08:34

event_note Nota de premsa

Nova acreditació d'empreses turístiques del Delta com a punt d'informació del Parc Natural

 
L’Ajuntament de l’Aldea acollirà demà dimecres, 28 de març, a les 10:00 hores, l’acte de lliurament de les acreditacions a tots els empresaris turístics que han superat el curs “ Atendre un punt d’informació del Parc”.
 
Aquest curs forma part del programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre. Concretament, fa referència a l’acreditació d’empreses turístiques que, de forma voluntària i que compleixin els principis de la Carta, desitgin certificar-se com a punt d’informació del Parc Natural del Delta de l’Ebre.
 
L’acte de presentació comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu, del director del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Francesc Vidal, del director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) a les Terres de l’Ebre, Pere Vidal, així com del president de l’Associació d’empreses de serveis i activitats turístiques del Delta, Joan Capilla.
 
Un total de 27 alumnes es van inscriure en l’esmentat curs, xifra corresponent a 13 empreses i a 14 alumnes a títol individual, i tots ells han superat el curs.
 
Així, amb aquestes 13 noves acreditacions ja són 73 les empreses que actuen com a punt d’informació del Parc.