Delegació a Barcelona

Junta de Seguretat Local de Badalona

query_builder   26 març 2012 16:47

event_note Nota de premsa

Junta de Seguretat Local de Badalona

El conseller d’Interior, Felip Puig, ha participat el 26 de març a la Junta Local de Seguretat de Badalona que ha tingut lloc a l’Ajuntament i presidida per l’alcalde, Xavier Garcia Albiol.
Generalitat de Catalunya
 
El titular d’Interior ha subratllat que les dades referides a Badalona com a tercera ciutat de Catalunya se situen per sota de la mitjana de Catalunya des del punt de vista de la seguretat. Per la seva banda, l’alcalde ha assegurat que augmenten la vigilància i la seguretat a tota la localitat, que ara hi ha més agents per tot el municipi i això els anima a seguir treballant amb la mateixa línia. L'alcalde també ha afirmat que "els delictes que més preocupen al municipi ara són les estrebades a col·lectius de persones que no es poden defensar, com la gent gran, i les ocupacions de pisos en determinats barris que esdevenen problemes de convivència.
 
 
La reunió de la Junta de Seguretat Local també ha comptat amb l’assistència i participació del delegat del Govern  a Barcelona, Salvador Jorba, i el director general d’Administració de Seguretat, Andreu Joan Martinez.