Delegació a Barcelona

El president Mas presideix el 25è aniversari de 'Som-Fundació Catalana Tutelar Aspanias'

query_builder   27 març 2012 10:10

event_note Nota de premsa

El president Mas presideix el 25è aniversari de 'Som-Fundació Catalana Tutelar Aspanias'

El president ha subratllat els valors sobresortints de Catalunya en l’àmbit del voluntariat, durant els actes de celebració dels 25è aniversari de la creació de Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias . Ha fet públic reconeixement de les persones anònimes que ajuden d’altres que ho necessiten, una sensibilització que, segons ha afirmat, destaca a Catalunya per sobre de la mitjana.  
Generalitat de Catalunya
 
Aquesta entitat privada, que el president ha qualificat com a ‘escola de valors’,  es va constituir el 1987 per cuidar i protegir les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, vetllant perquè els seus drets siguin respectats i perquè millori la seva qualitat de vida. En l’actualitat, tutela 407 persones i uns altres 326 , en règim de pretutela.
 
En els actes, que han tingut lloc a Barcelona, a l’auditori de La Pedrera, el 26 de març, el president ha estat acompanyat per la seva esposa, Helena Rakosnik. Ha assistit el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries i el delegat del Govern, Salvador Jorba. Han intervingut la periodista Flora Saura, el director territorial a Barcelona de Catalunya Caixa, Xavier Ventura, el president i el vicepresident de Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias, Jordi de Bolós i Carles Dalmau, respectivament.
 
Més informació: www.somfundacio.org