Joventut

El Carnet Jove obre les inscripcions a la visita guiada de l'exposició 'Accions a l'univers' del CaixaForum

query_builder   30 març 2012 12:00

event_note Nota de premsa

El Carnet Jove obre les inscripcions a la visita guiada de l'exposició 'Accions a l'univers' del CaixaForum

Els titulars podran conèixer el procés creatiu de la instal·lació artística de la mà dels seus dos joves creadors, David Bestué i Marc Vives
El Carnet Jove obre les inscripcions a la visita guiada de l'exposició 'Accions a l'univers' del CaixaForum
El Carnet Jove ha obert les inscripcions al programa Experiència Connecta’t al CaixaForum per a tots aquells joves titulars que vulguin conèixer de primera mà i de manera exclusiva la nova exposició del CaixaForum, el museu de temàtica científica de l’Obra Social “la Caixa”, situat a Barcelona.
 
CaixaForum ha obert al públic l’exposició “Accions a l’Univers”, que consta d’una gran instal·lació elaborada pels joves artistes barcelonins David Bestué i Marc Vives, i que es podrà visitar fins el proper 17 de maig. La mostra consta d’un recorregut lúdic i pedagògic per diferents elements i cossos existents, des de les partícules més microscòpiques i del propi cos, fins a conceptes més generals i abstractes de l’Univers.
 
Amb l’objectiu de donar a conèixer l’exposició, així com tot allò que envolta el procés creatiu i organitzatiu de la pròpia mostra artística, el Carnet Jove i CaixaForum han organitzat una visita exclusica per als titulars del carnet pel proper dia 20 d’abril. Durant la visita, els artistes Bestué i Vives explicaran als joves visitants com han concebut l’obra, la idea amb la qual s’han inspirat, així com el seu periple pel món de l’art.
 
Els joves interessats en participar en la iniciativa tenen temps de fer la preinscripció fins el proper 10 d’abril, mitjançant el web www.carnetjove.cat/connectat. Abans de formular la preinscripció, els titulars hauran de respondre correctament a un qüestionari sobre l’exposició “Accions a l’Univers”.
 
 
89.645 participants
 
La proposta Experiència Connecta’t al CaixaForum forma part del Programa Connecta’t del Carnet Jove, que va més enllà dels clàssics avantatges que ofereix el carnet i promou accions participatives entre els titulars del carnet.
 
A més, el Programa Connecta’t duu a terme tota una sèrie d’iniciatives que fomenten l’accés a la cultura, al món professional i la solidaritat entre la joventut catalana. Durant el 2011, un total de 89.645 joves van participar en accions del Programa Connecta’t.
 
El Carnet Jove, gestionat per l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família, va acabar el 2011 amb 518.700 titulars d’entre 14 i 29 anys, una xifra rècord des que la Generalitat va impulsar el carnet, el 1986.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia