Delegació a l'Alt Pirineu i Aran

El conseller de Salut, Boi Ruiz, visita la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran

query_builder   29 març 2012 12:29

event_note Nota de premsa

El conseller de Salut, Boi Ruiz, visita la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran

El conseller de Salut, Boi Ruiz, visitarà demà divendres 30 de març els ajuntaments de Tremp i la Seu d’Urgell en la seva estada al territori de l’Alt Pirineu i Aran. A les 11:45h el conseller visitarà l’Ajuntament de Tremp on signarà el llibre d’honor i posteriorment es desplaçarà a les dependències de la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran on mantindrà una reunió amb els professionals de la regió i els de l’Agència de Salut Pública.
 
A les 12:30 hores iniciarà la visita a l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, on es farà una demostració d’una simulació del sistema de telemedicina Teleictus, un procés de diagnòstic remot que permet comptar amb el diagnòstic d’un neuròleg del centre de referència, a temps real. La demostració es farà amb un pacient simulat de l’Hospital Comarcal del Pallars i els professionals d’aquest l’Hospital que, a través de videoconferència i amb connexió amb l’Hospital Arnau de Vilanova, diagnosticaran el pacient en temps real.
 
A les 13:30 hi haurà una atenció als mitjans de comunicació.
 
A les 18:15 hores Boi Ruiz visitarà l’ajuntament de la Seu d’Urgell, on signarà el llibre d’honor, i a les 19h farà una visita a l’Hospital de la Seu d’Urgell i a la Fundació d’aquest Hospital. Posteriorment el conseller es reunirà amb els membres del Patronat de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell.
 
El dissabte, dia 31 de març, el conseller farà una visita institucional a Andorra on es reunirà amb Cristina Rodríguez, ministra de Salut i Benestar del govern d’Andorra i amb membres del seu gabinet.
 
A les 12 hores el conseller Boi Ruiz i la ministra andorrana, Cristina Rodríguez, faran una atenció als mitjans a la sala de Govern d’Andorra la Vella.