Salut

El conseller Boi Ruiz es reuneix amb Cristina Rodríguez, ministra de Salut i Benestar d'Andorra

query_builder   31 març 2012 12:25

event_note Nota de premsa

El conseller Boi Ruiz es reuneix amb Cristina Rodríguez, ministra de Salut i Benestar d'Andorra

La reunió de treball ha servit per tractar possibles col·laboracions entre els dos països que permetin endegar futures línies de treball
Trobada Ministra d'Andorra
 
 
El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha mantingut una reunió de treball amb la ministra de Salut i Benestar d’Andorra, Cristina Rodríguez, en la qual han posat les bases de les col·laboracions futures entre els dos països que permetin endegar noves línies de treball per donar continuïtat a les ja existents.
 
Boi Ruiz ha manifestat el seu suport al Sistema d’Informació de la Salut (SIS) d’Andorra per tal que, sota els auspicis de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), es pugui iniciar una col·laboració d’assessorament en el procés de desenvolupament del SIS d’Andorra. Actualment ja existeix un acord de col·laboració entre els dos països pel que fa al suport en noves tecnologies de la informació i la comunicació.
 
En el decurs de la reunió el conseller de Salut ha manifestat el seu suport i reconeixement a l’Escola Universitària d’Infermeria d’Andorra per tal que pugui esdevenir centre col·laborador de l’OMS; i també ha expressat la disponibilitat del Departament de Salut a col·laborar-hi obertament.