Salut

El conseller de Salut rep el secretari de Salut de l'Estat de Pernambuco, Antonio Carlos Dos Santos

query_builder   2 abril 2012 09:54

event_note Nota de premsa

El conseller de Salut rep el secretari de Salut de l'Estat de Pernambuco, Antonio Carlos Dos Santos

Reunió Pernambuco
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
El conseller de Salut, Boi Ruiz i el director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya, Ramon Cunillera, han rebut, aquest matí, el secretari de Salut de l’Estat de Pernambuco, Antonio Carlos Dos Santos i la seva secretària executiva d’Atenció en Salut, Teresa de Jesús.
 
El motiu de la visita del secretari de Salut de l’Estat de Pernambuco ha estat conèixer, de primera mà, alguns aspectes del sistema públic de salut català al qual el seu govern té com a referent per al “Sistema Unificado de Saúde". Li interessen particularment les qüestions relacionades amb la planificació de serveis, la coordinació assistencial i la gestió en hospitals.
 
El secretari Dos Santos ha visitat Badalona Serveis Assistencials, que és un exemple d’organització sanitària integrada, per conèixer aspectes relacionats amb la coordinació assistencial. També veurà el funcionament del Centre Integral de Salut Cotxeres per conèixer l’atenció primària de salut (CAP i CUAP) i, finalment, visitarà l’Hospital de Sant Joan de Déu, com a cas de gran centre monogràfic de referència.
 
L’amfitrió del doctor Dos Santos és l’empresa CSC-CiG, en la divisió de consultoria amb la qual treballa la Secretaria de Salut de l’Estat de Pernambuco des de fa un temps, concretament en la preparació dels acords de gestió de l’Estat amb els hospitals de la seva xarxa.