Delegació a Tarragona

La Generalitat i l'Ajuntament de Tarragona col·laboren per la millora ambiental de la platja Llarga

query_builder   2 abril 2012 12:02

event_note Nota de premsa

La Generalitat i l'Ajuntament de Tarragona col·laboren per la millora ambiental de la platja Llarga

La Generalitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, ha iniciat una sèrie d’actuacions a la Platja Llarga en la zona de l’aparcament per la millora ambiental de l’entorn i la protecció de les dunes. L’objectiu de l’actuació és dignificar l’àrea, protegint i potenciant els valors naturals i paisatgístics.

.
.

Es tracta d’una actuació preventiva per evitar la degradació de l’ecosistema de la zona que encara conserva i, per això, s’ha iniciat la protecció amb pals i cordes de les comunitats vegetals que creixen a les dunes, especialment l’espècie Maresia que a Catalunya està protegida. La longitud total del tancament serà de 150 m, dividit en tres sectors de 65 m, 50 m i 35 m, aproximadament cadascun.

Al mateix temps, es realitza una eliminació selectiva de les espècies invasores - esbarzer i carpobortus - per fomentar la proliferació de les autòctones: lliri de mar i jonc boval. Un cop enllestides les actuacions s’instal·laran cartells amb informació dels ecosistemes protegits i recordant les normes per preservar-los com a ric patrimoni natural.

 

2  

Fitxers adjunts

Fotografia 1

Fotografia 1
JPG | 355

Fotografia 2

Fotografia 2
JPG | 348