Delegació a Barcelona

Annex

Salvador Jorba visita Vallromanes

query_builder   5 abril 2012 16:05

event_note Nota de premsa

Salvador Jorba visita Vallromanes

El delegat, Salvador Jorba, ha visitat Vallromanes el 10 d’abril, i ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa Lurdes Prims i altres membres del govern local.
Generalitat de Catalunya

El consistori, que  requereix ajuts per a l’acabament d’una segona fase de la pista poliesportiva multifuncional amb què s’ha dotat el poble i que s’inaugura el dia 7, ha demanat una subvenció del  Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). 
 
El nou equipament, situat a l'avinguda Can Galvany, ha de servir la pràctica esportiva, l'ús escolar i recreatiu, alhora que activitats lúdiques i festives, de manera que sigui una infraestructura accessible per a tothom i un referent urbà. La pista està formada per una estructura coberta de 663 metres quadrats i una graderia de 72 metres quadrats. Compta amb dues cistelles i dues porteries amb xarxes. Disposa de porxos i un tancament que completa la coberta amb l'objectiu que sigui una instal·lació harmònica i integrada amb l'emplaçament.
 
L’alcaldessa també ha traslladat al delegat el malestar perquè al centre urbà de Vallromanes no arriba correctament el senyal de TDT i de telefonia mòbil. La Generalitat ha de completar la inversió del Centre de Telecomunicacions de Mas Miquel amb les obres de connexió de la xarxa de subministrament elèctric.
 
El delegat i l’alcaldessa han recorregut diferents indrets del municipi i van visitar les instal·lacions del Casal, del Club de Golf Vallromanes i les urbanitzacions de la zona.

1  

Imatges

Signatura en el Llibre d'Honor

Signatura en el Llibre d'Honor 208