Delegació a Girona

Presentació del segon número de "Dossier Europa"

query_builder   13 abril 2012 10:34

event_note Nota de premsa

Presentació del segon número de "Dossier Europa"

El secretari d’Afers Exteriors, Senén Florensa, va presentar ahir, 12 d’abril, a Girona el segon número de la publicació “Dossier Europa”. A l’acte també hi van ser presents el vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, el director de “Dossier Europa”, Rafa Gimena, i el director de continguts de la publicació, Josep Ramon Ribé.
Autor: Miquel Millan - Diputació de Girona
Autor: Miquel Millan - Diputació de Girona
En la seva intervenció, el secretari va felicitar els impulsors de la revista per la seva valenta i encoratjadora aposta editorial. Seguidament, va destacar la nova orientació que el Govern de Catalunya dona a la seva política exterior: "fa molts anys el president Pujol va tirar endavant allò que es va denominar els quatre motors d’Europa com a eix central de la política exterior de la Generalitat. Allò va tenir molt d’èxit. Ara estem en un moment diferent, el món ha canviat molt i ara el Govern treballa amb els 20 motors del món".
Finalment, va destacar la tasca duta a terme per la Generalitat d'unificar la política exterior en un sola secretaria dins el Departament de la Presidència. A més, va remarcar la millora de la coordinació amb la resta de departaments en temes de relacions exteriors.
Podeu consultar el segon número de “Dossier Europa” seguint aquest enllaç .