Interior

El conseller Puig es compromet a prioritzar la construcció d'una comissaria de districte a la zona de Gaià

query_builder   13 abril 2012 12:25

event_note Nota de premsa

El conseller Puig es compromet a prioritzar la construcció d'una comissaria de districte a la zona de Gaià

Foto
 
  • Puig recull la petició que, en el marc de la Junta de Seguretat Local que s'ha celebrat aquest matí, li ha fet l'alcalde i el regidor de seguretat de Torredembarra
 
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha recollit la petició de construcció d'una futura comissaria de districte a Gaià, al terme municipal de Torredembarra, en el marc de la Junta Local de Seguretat del municipi, celebrada aquest matí a l’Ajuntament de la localitat i presidida per l’alcalde, Daniel Masagué.
 
Segons el conseller, "aquest projecte està sotmès a les restriccions pressupostàries, tot i que és una de les comissaries que tenim programades en els propers anys". "Aquesta comissaria la prioritzarem si els pressupostos del 2013 així ho permeten", ha afirmat Puig.
 
El conseller també ha valorat molt positivament les xifres de la Junta de Seguretat Local i per les quals es confirma que "els delictes contra el patrimoni a Torredembarra s'han reduït un 25%, i també han baixat un 17% la totalitat dels delictes". A més, Puig ha posat de manifest que hi ha hagut un increment de detencions i resolucions de casos.
 
Tant el conseller Puig com l'alcalde de Torredembarra han explicat que aquests resultats han esdevingut gràcies a la important coordinació i cooperació entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.
 
En aquest sentit, l'alcalde del municipi ha remarcat que "cal continuar treballant en aquest línia per aconseguir que la sensació de seguretat dels ciutadans sigui major a la que hi ha actualment".
 
A la reunió de la Junta de Seguretat Local també han assistit el director general d’Administració de Seguretat, Andreu Martínez, la subdirectora territorial del departament d’Interior a Tarragona, Carme Mansilla, l'intendent cap de la Regió Policial Camp de Tarragona, Jaume Giné, i l'intendent cap de l’ABP Tarragonès, Jaume Morón, entre d’altres autoritats.