Oficina del President

Visita empresa TAP

El president Mas assegura que a nivell econòmic i empresarial no tot passa per Barcelona, sinó pel conjunt del territori

query_builder   13 abril 2012 16:02

event_note Nota de premsa

El president Mas assegura que a nivell econòmic i empresarial no tot passa per Barcelona, sinó pel conjunt del territori

·         El cap del Govern apel·la també “al component anímic i espiritual”  per sortir de la crisi, durant una visita a la comarca de la Segarra 
El president Mas, durant la seva visita a l'empresa TAP
El president Mas, durant la seva visita a l'empresa TAP
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest migdia des de Sant Ramon, a la comarca de la Segarra, que “quan es tracta de fer coses a nivell econòmic i empresarial no tot passa per Barcelona i els seus voltants” i, en aquest context, ha afirmat que “cal fer entendre que de coses positives al nostre país n’estan passant arreu, no només a la capital, sinó al conjunt del territori”.
 
El cap de l’Executiu ha subratllat durant la visita que ha fet a l’empresa TAP, dedicada a la fabricació de tubs d’alumini, que “una de les grans prioritats del país, potser la més important, és el repte de la creació de riquesa i de creixement econòmic i de creació d’ocupació”.  Per aquest mateix motiu ha refermat la necessitat d’ajudar la gent que té ganes de fer coses no posant traves i resolent-ho de manera ràpida. “Si els ajuntaments i el Govern tenim una mentalitat d’ajudar i som business friendly podem contribuir que molta gent que té projectes i ganes de fer coses al nostre país tiri endavant”, ha afirmat.
 
El president Mas ha aprofitat la seva intervenció per agrair als dirigents de l’empresa TAP, de Sant Ramon, que en aquests moments difícils i complicats “estigui disposada a tirar endavant, a plantar cara a les dificultats i a millorar d’una manera molt substancial la seva activitat”.
 
Entre els anys 2011 i 2012, l’empresa TAP ha invertit en la planta de Sant Ramon cinc milions d’euros amb l’objectiu d’augmentar la seva producció. La comercialització dels seus productes es realitza des de Transmesa, empresa propietària de TAP, que va ser adquirida pel grup eslovac Zeleziarne Podbrezova l'any 2008, fabricant de rodó d’acer, tub laminat en calent i estirat en fred. En el recorregut per les instal·lacions de la planta han acompanyat el president l’ambaixador de la República d’Eslovàquia, Ján Skoda; el vicepresident i el conseller propietari de Zaleziarne Podbrezova, Marian Kurcik i Julius Kriva, respectivament, i el conseller delegat de TAP, Joan Ramon Domènech, entre d’altres personalitats.
 
Prèviament, Artur Mas ha visitat també el Santuari de Sant Ramon, a la mateixa població, del qual ha dit que és “un símbol de la comarca i del país” i ha afegit que se situa “en la línia de l’ànima i de l’esperit, la personalitat del país, les arrels i la identitat”, assegurant que “no tot ha de ser economia i creació de riquesa, perquè també hi ha un component anímic i espiritual en un país com Catalunya” i que cal no deixar de banda. 
Finalment, el cap del Govern ha explicat que aquesta tarda té previst inaugurar a la mateixa comarca una escola per donar un senyal molt clar que “aquest és un país que necessita donar un salt endavant i millorar en la seva formació, de l’ensenyament en general i la lluita pel fracàs escolar”.
 
El president de la Generalitat acabarà la jornada a Cervera, on farà una visita institucional al seu Ajuntament.
 
 

3  

Imatges

Visita TAP

Visita TAP 574

Visita TAP

Visita TAP 622

Santuari Sant Ramon

Santuari Sant Ramon 420