Servei Català de Trànsit

Balanç incidències més destacades del cap de setmana del 13 al 15 d'abril

query_builder   15 abril 2012 19:57

event_note Nota de premsa

Balanç incidències més destacades del cap de setmana del 13 al 15 d'abril

Fins a les 20.00 h, no hi ha hagut cap accident mortal a les carreteres i autopistes catalanes
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana catalana no ha registrat cap accident mortal aquest cap de setmana, des de les 15.00 h del passat divendres fins a les 20.00 h d’avui diumenge, 15 d’abril. 
 
Pel que fa a problemes de mobilitat, al llarg del cap de setmana en general la circulació ha estat fluïda a la xarxa viària catalana. Aquesta tarda de diumenge també ha estat tranquil·la i només cal destacar les següents incidències:
 
-          Un incendi d’un vehicle ha obligat a tallar un carril a l’A-2 al Bruc en sentit Barcelona i ha provocat 5 km de retenció.
 
-          Una topada múltiple entre 5 vehicles, sense ferits, ha obligat a fer pas alternatiu durant mitja hora a la N-230 a Vielha e Mijaran.
 
-          Hores d’ara la neu obliga a portar cadenes a la C-28 entre Salardú i València d’Àneu i a la C-142b entre Salardú i el Pla de Beret; i el gel ha obligat a restringir el pas a vehicles de tercera categoria a la N-230 al túnel de Vielha.
 
Al llarg de dissabte, el trànsit també va ser tranquil a les principals vies del país. Només es van produir dos problemes puntuals: a l’AP-7 a la Roca del Vallès on sentit Girona es va haver de tallar un carril per una topada; i, a la N-II al Pont de Molins (Girona) on també un accident va obligar a fer pas alternatiu.
 
Divendres a la tarda es van registrar poques incidències només destacar:
 
- A les rondes: un accident a la Ronda del Litoral (B-10) va obligar a tallar un carril sentit Trinitat i va provocar problemes fins gairebé les vuit del vespre; i a la Ronda de Dalt (B-20) es va tallar per manifestacions veïnals en ambdós sentits a l’alçada de la Guineueta.
- Un accident a l’AP-7 a Santa Perpètua de la Mogoda va obligar a tallar un carril en sentit Girona cosa que provocar 2,5 km d

1  

Fitxers adjunts

 Balanç incidències més destacades cap de setmana del 13 al 15 abril

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 13 al 15 abril
PDF | 59