Bombers

Incendi en una habitació d'una residència de gent gran de Terrassa amb dues persones intoxicades molt lleus (Vallès Occidental)

query_builder   16 abril 2012 08:20

event_note Nota de premsa

Incendi en una habitació d'una residència de gent gran de Terrassa amb dues persones intoxicades molt lleus (Vallès Occidental)

A les 06.14 hores d’aquest matí, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi al carrer Col·legi, número 14, en un edifici d’habitatges amb serveis per a gent gran, a una zona residencial de Terrassa.
 
L’incendi, que ha estat apagat a les 06.25 hores, ha cremat l’interior d’una habitació de la segona planta. Els Bombers, que han mobilitzat set dotacions (dues bombes urbanes pesants, una bomba urbana lleugera, l’autoescala, l’ambulància amb efectius del Grup d’Emergències Mèdiques i dos vehicles de comandament) han ventilat la segona planta i han revisat la resta de les habitacions, que no han quedat afectades pel fum. Els ocupants de la residència han estat confinats a l’interior de les seves habitacions.
 
Dues dones han resultat intoxicades lleus a causa del fum i han estat ateses in situ. No ha estat necessari evacuar-les a cap centre hospitalari.
 
Fins al lloc també s’han desplaçat efectius de la policia local i del Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha desplaçat dues ambulàncies.