Delegació a Girona

La celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial de Girona

query_builder   13 abril 2012 10:14

event_note Nota de premsa

La celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial de Girona

Celebració del Dia de les Esquadres
Celebració del Dia de les Esquadres
La Regió Policial de Girona va commemorar ahir dia 12 d’abril, a les 17 hores, el Dia de les Esquadres amb un acte institucional al Teatre Municipal de la ciutat de Girona.
 
A l’acte hi van assistir el secretari general del departament d’interior, Xavier Gibert, el director general de la Policial, Manel Prat, el delegat territorial del Govern a Girona, Eudald Casadesús i el regidor de seguretat de l’ajuntament de Girona, Joan Josep Alcalà. La taula va estar presidida també pel cap de la prefectura de la policia, el comissari Josep Milan, el cap de la regió policial de Girona, el comissari Joaquim Belenguer i el sots cap de la regió policial de Girona, l’intendent Xavier Gàmez.
 
A l’acte es van lliurar un total de 229 felicitacions a diferents membres de les comissaries que conformem la Regió Policial de Girona, forces i cossos de seguretat de l’estat, policies locals, serveis mèdics, agents rurals, ciutadans, etc.
 
Les diferents autoritats que presidien l’acte van adreçar unes paraules als assistents i es va valorar de forma molt positiva tot l’esforç policial que es va  realitzar durant l’any 2011. No hi va faltar, un sentit record pels tres companys de la Regió que van deixar-nos per sempre durant aquest any.
 
Una acte ple d’emoció i reconeixement vers la tasca diària dels mossos. En definitiva, una mosta de gratitud a tots els que conformen i ajuden a la seguretat diària de les comarques gironines.

2  

Fitxers adjunts

Foto 1

Foto 1
JPG | 2890

Foto 2

Foto 2
JPG | 2222