Mossos d'Esquadra

Celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Camp de Tarragona

query_builder   17 abril 2012 13:18

event_note Nota de premsa

Celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Camp de Tarragona

El passat dissabte 14 d’abril la Regió Policial Camp de Tarragona va celebrar el Dia de les Esquadres al centre de convencions de Port Aventura.
 
L’acte va ser presidit pel Conseller d’Interior, Felip Puig, i va gaudir de la presència del Secretari General de Seguretat, Xavier Gibert i del Director General de la Policia, Manel Prat. En la taula presidencial també hi havia presents els alcaldes de Vila-seca i Salou, Josep Poblet i Pere Granados i el delegat del govern a Tarragona, Joaquim Nin. Com a representants del Cos de Mossos d’Esquadra van ser-hi presents el cap de la Prefactura de Policia, el comissari Josep Milan, el cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial, el comissari David Piqué, el cap i el sotscap de la Regió Policial Camp de Tarragona, l’intendent Jaumé Giné i l’intendent Antoni Milla, i el cap de la Comissaria de Districte de Salou i Vila-seca, el sotsinspector Eduard Blach.
 
En el transcurs de l’acte es van lliurar un total de tres-centes quaranta-set felicitacions tant a Mossos d’Esquadra com a membres de diferents Policies Locals, Bombers, Sistema d’Emergències Mèdiques i personal del 112.

3  

Imatges

IMG 1

IMG 1 639

IMG 2

IMG 2 754

IMG 3

IMG 3 746