Esport

El secretari general de l'Esport presenta les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l'Ebre

query_builder   17 abril 2012 17:33

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport presenta les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l'Ebre

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha presentat aquest matí les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l’Ebre, quatre guies esportives del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta, que pretenen informar sobre les activitats fisicoesportives que s’hi organitzen i alhora orientar a les famílies sobre els beneficis de la pràctica esportiva, a més de ser un instrument de transmissió de valors i foment de la pràctica esportiva.
sge
En l’acte, Ivan Tibau ha estat acompanyat del delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, que han valorat molt positivament la publicació d’aquestes obres.
 
Les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l’Ebre posen a l’abast de la ciutadania la pràctica de qualsevol esport, seguint “la línia de treball que defensem des de la Secretaria General de l’Esport. Aquest és un excel·lent exemple del nostre objectiu. És una eina que ens permet apropar instal·lacions, pràctiques d’esport i facilitar-ne l’accés, per tal que la gent pugui practicar-ne encara més”, ha subratllat el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau.
 
En aquest sentit, des de la Representació Territorial de l’Esport, amb la col·laboració de les diferents administracions locals, comarcals i territorials, s’han recollit totes les dades actualitzades de les associacions, clubs i societats esportives; de les associacions esportives escolars i seccions esportives escolars de les AMPA i de les federacions esportives catalanes del territori.
 
A més, s’han inclòs els indicadors d’hàbits esportius de les Terres de l’Ebre, des de les llicències federatives amb què compta el territori fins les gràfiques dels motius pels quals una persona es fa membre d’un club o associació esportiva o els motius pel quals practica esport, entre d’altres. Les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l’Ebre tenen una edició impresa, però tindran un accés més directe electrònicament. La Representació Territorial de l’Esport, juntament amb els consells esportius de les 4 comarques, presentarà la guia de forma individual a cada comarca.
 
Visita a instal·lacions esportives de Tortosa
 
El secretari general de l’Esport ha aprofitat la seva estada a Tortosa per visitar diverses instal·lacions i equipaments esportius del municipi acompanyat de Cinta Espuny i Xavi Nadal, director de Tortosa Sports. Ivan Tibau ha fet un recorregut per la Àrea Ciclista de Vinallop, la base nàutica de rem de Campredó, el pavelló Temple, el pavelló Remolins i l’estadi municipal (piscina), copsant així la vitalitat esportiva de la població.  
 

1  

Imatges

Fotografia de la presentació

Fotografia de la presentació 314