Delegació a Girona

Se celebra l'homenatge a Juan José Garcia Montero, bomber de la Generalitat mort en acte de servei l'any 1998

query_builder   17 abril 2012 18:20

event_note Nota de premsa

Se celebra l'homenatge a Juan José Garcia Montero, bomber de la Generalitat mort en acte de servei l'any 1998

Durant la descoberta de la placa
Durant la descoberta de la placa
Aquest matí ha tingut lloc al parc de Bombers de la ciutat de Ripoll un acte d’homenatge a Juan José Garcia Montero, bomber de la Generalitat que va morir en accident d’helicòpter el 19 de juliol de 1998 quan es dirigia a comprovar una columna de fum.
 
Aquest acte, amb la col·locació d’una placa de record al parc de Bombers de Ripoll, ha estat impulsat per l’Ajuntament de la ciutat i pretén retre homenatge al bomber ripollès què, amb 31 anys, va donar la vida pel servei. A l’acte hi han assistit el delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús, l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, i el director dels Serveis Territorials d’Interior, Albert Ballesta. També hi han participat el cap de la Regió d’Emergències de Girona, Enric Cano,  la mare i la vídua de Garcia Montero, així com diversos familiars, amics i companys membres del Cos de Bombers de la Generalitat.
 
En la seva intervenció, el delegat del Govern ha destacat que aquest “és un acte de justícia” i ha volgut posar l’èmfasi en què el bomber estava fent un acte de servei a la societat quan va tenir l’accident.
 
Posteriorment, el delegat del Govern ha visitat l’Oficina Comarcal del Ripollès del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i s’ha reunit amb el seu cap, Joan Casas.

4  

Fitxers adjunts

FOTO 1

FOTO 1
JPG | 1264

FOTO 2

FOTO 2
JPG | 1265

FOTO 3

FOTO 3
JPG | 1665

FOTO 4

FOTO 4
JPG | 1640