Territori

Restriccions de trànsit a la C-17 entre Barcelona i Montcada i Reixac

query_builder   18 abril 2012 10:16

event_note Nota de premsa

Restriccions de trànsit a la C-17 entre Barcelona i Montcada i Reixac

Les obres d’un nou enllaç entre la C-17 i l’N-150 entre Barcelona i Montcada i Reixac comportaran afectacions en la circulació a partir d’aquesta nit. En concret, com a conseqüència de les tasques de muntatge de dos nous viaductes a la C-17 es produiran afeccions algunes nits a la setmana distribuïdes fins a finals de juny.
El Departament de Territori i Sostenibilitat té en fase avançada d’execució les obres per a millorar l’actual encreuament entre la C-17 i l’N-150, d’accés als barris de Vallbona (terme de Barcelona)  i de Can Sant Joan (Montcada i Reixac). Els treballs corresponen a la construcció d’un enllaç que permetrà eliminar l’actual encreuament a nivell regulat per semàfors, amb l’objectiu d’afavorir la seguretat i la fluïdesa del trànsit en aquest àmbit.
 
En concret, es formarà una rotonda al nivell de la intersecció actual per canalitzar els moviments més locals i s’aixecarà el tronc central de la C-17, en un tram d’1 quilòmetre, per donar continuïtat al trànsit de pas. Es preveu que els treballs, que compten amb un pressupost de 15,5 MEUR, finalitzin la tardor vinent.
Imatge
Rotonda en construcció i piles dels viaductes sobre els que es muntarà la plataforma
Ara, l’obra entra en una nova fase, amb l’inici del muntatge dels dos viaductes paral·lels de la C-17 sobre la rotonda en construcció. Aquestes tasques es desenvoluparan en diverses nits a la setmana, a partir d’aquesta nit, i comportaran restriccions al trànsit fins a finals de juny.
 
plànol
Les afectacions es produiran entre les 22 i les 6 hores; els carrils disponibles passaran de dos a un per sentit i es donarà pas alternatiu. Així mateix, en funció del punt en què es treballi, a la rotonda es canalitzarà algun dels moviments amb recorreguts alternatius que estaran convenientment senyalitzats.

3  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 229

Imatge rotonda i viaducte

Imatge rotonda i viaducte
JPG | 537

Plànol

Plànol
JPG | 463