Delegació a les Terres de l'Ebre

L'IDECE organitza la I Pedalada per la Via Verda: Arnes - Prat de Comte

query_builder   18 abril 2012 15:05

event_note Nota de premsa

L'IDECE organitza la I Pedalada per la Via Verda: Arnes - Prat de Comte

  • Serà el diumenge 13 de maig amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la Via Verda, en motiu del Dia de les Vies Verdes
El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre i el director de l'IDECE presenten la 1a Pedalada per la Via Verda
El director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), Jordi Borràs, juntament amb el delegat del Govern i alcalde d’Arnes, Xavier Pallarès, han presentat aquest matí la 1a. Pedalada per la Via Verda, que tindrà lloc el diumenge 13 de maig en motiu del Dia de les Vies Verdes.
 
L’IDECE organitza aquesta primera edició “amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la nostra via verda, en un recorregut per paratges de gran interès natural, de fàcil accés per a tota la ciutadania, amb un desnivell màxim de l’1%, per a què totes les persones puguin gaudir del recorregut” – ha destacat el delegat del Govern.
 
Aquesta 1a. Pedalada recorrerà d’Arnes a Prat de Compte, “el primer tram, des d’on s’inicia la Via Verda a les Terres de l’Ebre amb la previsió que en properes edicions puguem fer nous trams fins arribar al Delta, seguint la mateixa línia que tenim amb el projecte Vogant per l’Ebre, que enguany arriba ja a la tercera edició” – ha explicat el director, Jordi Borràs.
 
L’IDECE facilita al màxim la participació de la ciutadania en aquesta activitats i per això “posem a l’abast dels participants les bicis i també un servei de bus de la companyia Hife per als desplaçaments des de Prat de Comte, on s’estacionen els vehicles particulars, fins a Arnes i un cop acabada la Pedalada, a l’Estació, fins a la zona d’aparcament habilitada” – comentava Borràs.
 
Les inscripcions per participar-hi es poden fer a través de les pàgines www.idece.cat o www.hife.es, al preu de 5€ per persona, que cobreixen l’assegurança, l’avituallament, els vehicles de suport, serveis sanitaris, servei de bus i les bicicletes.