Oficina del President

President

President Mas: "Persones com la Pilarín Bayés són un luxe per al nostre país perquè deixen petjada"

query_builder   18 abril 2012 21:43

event_note Nota de premsa

President Mas: "Persones com la Pilarín Bayés són un luxe per al nostre país perquè deixen petjada"

·        El cap de l’Executiu ha inaugurat l’exposició commemorativa dels 50 anys de trajectòria de la il·lustradora i dibuixant
El president i Pilarín Bayés, durant l'acte d'inauguració
El president i Pilarín Bayés, durant l'acte d'inauguració
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, ha inaugurat aquesta tarda l’exposició organitzada al Palau Robert de Barcelona amb motiu dels 50 anys de feina de la il·lustradora i dibuixant Pilarín Bayés. El cap de l’Executiu ha assegurat durant l’acte que “persones com la Pilarín són un luxe per al nostre país perquè deixen petjada i una trajectòria que seran exemple per a moltíssima gent”.
 
El cap del Govern ha remarcat que en la situació actual “tenir persones disposades a treballar dur i comprometre’s amb el que fan i viure-ho amb una gran passió no està a l’abast de tothom” i ha afegit que, de tant en tant, “hi ha persones que, excel·lint en la seva professió i en la seva condició humana, sobresurten respecte a la resta”.
 
Artur Mas ha destacat també “la professionalitat i densitat enorme de treball” de Pilarín Bayés, així com la seva capacitat de “fer compatible aquesta entrega a la feina amb tirar endavant la seva família”.  El president ha assenyalat que “la considerem la il·lustradora més coneguda i estimada de Catalunya”.
 
L’exposició, titulada “Pilarín, 50 anys dibuixant per a tots”, presenta dibuixos, llibres, personatges i històries de la il·lustradora en aquests anys de trajectòria, dividits en onze apartats. La mostra es pot visitar al Palau Robert fins al pròxim 11 de setembre.
 
A l’acte també hi han assistit els consellers d’Ensenyament, Irene Rigau, i de Cultura, Ferran Mascarell, així com el director general d’Atenció Ciutadana, Ignasi Genovès, i la comissària de l’exposició i filla de la il·lustradora, Marga Sala, entre d’altres.

2  

Imatges

President i Pilarín

President i Pilarín 516

Inauguració

Inauguració 870