Delegació a Girona

El delegat del Govern visita AD Iniciatives Socials i el CRAE Seonee que gestiona l'entitat

query_builder   18 abril 2012 18:29

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visita AD Iniciatives Socials i el CRAE Seonee que gestiona l'entitat

S’ha reunit amb la seva gerent, Conxi Martinez, per conèixer els projectes actuals i per donar suport a l’acte de reconeixement a les famílies acollidores que tindrà lloc el proper divendres
Visita al CRAE Seonee
El delegat del Govern, Eudald Casadesús, ha visitat aquesta tarda la seu d’AD Iniciatives Socials. Acompanyat del director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, Ferran Roquer, s’ha reunit amb la seva gerent, Conxi Martínez, per conèixer els projectes actuals de l’entitat.
 
Actualment, AD gestiona sis serveis per a la infància, la joventut, la família i per col·lectius socialment vulnerables, per tal d’incidir en l’àmbit de l‘educació personal, familiar i social i en d’altres aspectes que incideixen en l’atenció integral de les persones. Acreditada per la Generalitat com ICIF (Institució Col·laboradora d’Integració Familiar) i amb conveni també amb la Direcció General d’Infància i l’Institut Català de l’Acolliment i de l'Adopció, l’entitat va néixer l’any 1994 i actualment hi treballen prop de 30 persones.
 
Anteriorment a la reunió, el delegat del Govern ha visitat el Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) Seonee, un servei públic que gestiona l’entitat AD i que acull de forma integral infants i joves d’entre 4 i 18 anys que temporalment no poden viure amb les famílies. El delegat del Govern ha volgut reconèixer “l’esforç que duu a terme una entitat com AD iniciatives, que fa un funció pública i social molt important, atenent i oferint un entorn a nens i joves”. En aquest sentit, ha destacat el suport de la Generalitat en la seva activitat diària i també en l’acte que organitza el proper divendres a l'Auditori de Girona: es tracta d’una gala-concert per recaptar fons en què es preveu un reconeixement a les famílies acollidores dels 17 anys d’existència de l’entitat.

3  

Fitxers adjunts

Visita al CRAE Seonee d'AD Iniciatives Socials

Visita al CRAE Seonee d'AD Iniciatives Socials
JPG | 673

Una imatge de la visita al CRAE Seonee d'AD Iniciatives Socials

Una imatge de la visita al CRAE Seonee d'AD Iniciatives Socials
JPG | 703

Una imatge de la reunió

Una imatge de la reunió
JPG | 619