Drets Socials

Obert el període de presentació de candidatures als IX Premis Francesc Candel

query_builder   18 abril 2012 17:02

event_note Nota de premsa

Obert el període de presentació de candidatures als IX Premis Francesc Candel

Aquests premis, que compten amb el suport del Departament de Benestar Social i Família, s’adrecen a entitats, institucions i mitjans de comunicació
 
L’objectiu és reconèixer bones pràctiques en integració de persones immigrades i foment de la convivència
Taula presidencial
Avui s’ha obert formalment el termini per presentar candidatures als IX Premis Francesc Candel, promoguts per la Fundació Lluís Carulla amb el suport del Departament de Benestar Social i Família. El període s’allargarà fins el proper 18 de juliol i s’hi poden inscriure entitats, institucions i mitjans de comunicació. L’objectiu és reconèixer i difondre bones pràctiques en integració de persones immigrades i foment de la convivència. En total s’atorgaran cinc premis dotats amb 3.000 euros cadascun.
 
Durant la presentació, que s’ha fet avui a la seu d’SOS Racisme a Barcelona, el director general per a la Immigració, Xavier Bosch, ha agraït la iniciativa de la Fundació Lluís Carulla perquè, segons ha dit, permet visualitzar com “la societat civil catalana està molt viva i formada per gent voluntariosa que creu en la cohesió social”. Així mateix, s’ha fixat com a objectiu de país “fer compatible la diversitat amb la catalanitat” seguint l’exemple d’un referent de la immigració a Catalunya durant el segle XX com  va ser i continua essent Francesc Candel.
 
En l’acte també han participat la directora d’SOS Racisme, Alba Cuevas; la presidenta de la Fundació, Montserrat Carulla; i el seu director, Carles Duarte. L’any passat van ser guardonats l'Ajuntament de Tàrrega, per la campanya Desmuntant rumors; el Centre de Normalització Lingüística d'Osona, a Vic, per l'espectacle Amb veu nova, les velles paraules; l'Institut de Roquetes, pel Projecte Arrels; l'Associació de Veïns de Rocafonda, a Mataró, per l'experiència Totes Plegades; i SOS Racisme pel projecte Laboratori Antiracista.
 
Podeu consultar les bases de 2012 aquí.

2  

Fitxers adjunts

Presentació dels premis a la seu d'SOS Racisme

Presentació dels premis a la seu d'SOS Racisme
JPG | 3506

Bases IX Premis Francesc Candel

Bases IX Premis Francesc Candel
PDF | 168