Mossos d'Esquadra

Dimecres, 18 d'abril de 2012

Celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Metropolitana Sud

L'acte institucional va tenir lloc a l'Auditori de Cornellà

query_builder   19 abril 2012 10:07

event_note Nota de premsa

Dimecres, 18 d'abril de 2012

Celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Metropolitana Sud

L'acte institucional va tenir lloc a l'Auditori de Cornellà

Dia de les Esquadres RPMS 2012
L'esdeveniment va ser presidit pel conseller d’Interior, Felip Puig, acompanyat en la taula presidencial per altres autoritats: el delegat territorial del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, el tinent d’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Martínez Flor, el Director General de la Policia, Manel Prat; el comissari en cap del Cos de Mossos d’Esquadra, Josep Milán, la cap de la Regió Policial Metropolitana Sud, la comissària Cristina Manresa, el sotscap de la Regió Policial Metropolitana Sud, l’Intendent Ramon Josep Tomás, el cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial, David Piqué, i el cap de l’Àrea Bàsica Policial de Cornellà, l’Inspector Albert Oliva.
 
En el transcurs de l’acte es van lliurar 47 felicitacions a membres del cos de Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud, a quatre membres de la Guàrdia Urbana de Cornellà, a cinc ciutadans i a tres membres del personal d’administració de la Regió Policial. Així mateix, es van lliurar els diplomes esportius als guanyadors en la categoria de bàsquet, futbol 7 i pàdel. 
 
El periodista de TV3, Xavi Coral, es va encarregar de donar la benvinguda a tots els assistents i de donar pas a l’inici de l’acte institucional, que va començar amb la projecció d’un vídeo institucional que va mostrar la importància de la tasca que desenvolupen els agents del Cos de Mossos d’Esquadra. Tot seguit, la comissària Cristina Manresa i el Cap de l’Àrea Bàsica Policial de Cornellà, l’Inspector Albert Oliva, van fer un parlament conjunt, en forma de diàleg, amb el qual van destacar i agrair la feina feta pels agents de la Regió.
 
L’Honorable conseller d’Interior, Felip Puig, es va encarregar de cloure l’acte, el qual va tenir un emotiu punt i final amb la interpretació en directe de l’Himne Nacional de Catalunya a càrrec del quartet Matisos, format per alumnes del Conservatori professional de música de Badalona i membres de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. 
 
Àrea de Comunicació
Sant Feliu de Llobregat, 18 d’abril de 2012
 
 
 

1  

Imatges

(JPG, 496 KB)

(JPG, 496 KB) 496

1  

Fitxers adjunts

(JPG, 332 KB)

(JPG, 332 KB)
JPG | 332