Oficina del President

President

President Mas: "Catalunya pot atreure un gran projecte de lideratge turístic europeu i alhora ser líder en camps com la recerca i la innovació"

query_builder   19 abril 2012 16:28

event_note Nota de premsa

President Mas: "Catalunya pot atreure un gran projecte de lideratge turístic europeu i alhora ser líder en camps com la recerca i la innovació"

  • El cap de l’Executiu ha presidit l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova seu del grup d’enginyeria i tecnologia Sener
  • El president assegura que “invertir, innovar i internacionalitzar-se” és clau per a les empreses
El president Mas, durant l'acte de col·locació de la primera pedra
El president Mas, durant l'acte de col·locació de la primera pedra
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat avui que Catalunya és un país que en aquests moments està preparat per liderar en camps molt diferents i en projectes amb un abast clarament internacional. Durant l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova seu central del grup d’enginyeria i tecnologia Sener al Parc de l’Alba, a Cerdanyola, Artur Mas s’ha mostrat convençut que “podem combinar base industrial, tecnologia, innovadora, exportadora, científica i universitària amb apostes de lideratge en altres àmbits”. En aquest sentit, ha assegurat que “Catalunya és un país que pot atreure un gran projecte de lideratge turístic europeu i, al mateix temps, tenir un gran projecte com el del Parc de l’Alba de Cerdanyola”. Les dues coses són possibles i estan al nostre abast”, ha reblat.
 
El cap de l’Executiu ha aprofitat la seva intervenció per felicitar Sener per prendre la decisió d’instal·lar la nova seu a Cerdanyola, ja que considera que “no tothom es veu capaç de fer una cosa així”. “En aquests moments complicats i difícils, Sener està apostant en tres eixos fonamentals: invertir, innovar i internacionalitzar-se”, ha assegurat el president, tres àmbits que considera que són clau per a l’èxit.
 
En aquest context, el president Mas ha animat a no amagar els èxits amb l’objectiu de “generar confiança de cara a les nostres pròpies possibilitats”, perquè creu que “necessitem que la gent d’aquí i de fora sàpiga que les coses van bé”. El president ha fet aquesta crida en un moment en què ha alertat que “l’Estat espanyol i Catalunya estem al peu dels cavalls” perquè “estem molt amenaçats i des de molts punts de vista”.
 
Durant l’acte també hi han intervingut l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona; el president de Sener¸Jorge Sendagorta, i el director de l’empresa a Catalunya, Gabriel Alarcón.
 
El nou edifici, que és previst que estigui acabat l’any 2013, allotjarà la seu d’aquesta empresa a Catalunya, que integrarà la divisió d’enginyeria i construcció de Sener i l’empresa NTE-Sener. Les noves instal·lacions suposaran una inversió de 25 milions d’euros i es preveu que donin feina a més de 350 enginyers i tècnics qualificats en l’execució de projectes d’alta tecnologia per a tot el món.

1  

Imatges

Primera pedra

Primera pedra 961