Oficina del President

President

President Mas: "Hi ha dies per tremolar, però som aquí per lliurar la batalla"

query_builder   19 abril 2012 23:56

event_note Nota de premsa

President Mas: "Hi ha dies per tremolar, però som aquí per lliurar la batalla"

· El president ha rebut aquesta nit el “Premi Sentit Comú 2011”, que atorga el grup cívic Sentit Comú per Catalunya
 
· Els organitzadors han destacat el lideratge i el coratge posats de manifest en el seu primer any de Govern, avantposant els interessos del país per damunt dels interessos electorals
El president Mas ha rebut el Premi Sentit Comú 2011
El president Mas ha rebut el Premi Sentit Comú 2011
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat proclamat aquesta nit guanyador del “Premi Sentit Comú 2011” que atorga el grup cívic Sentit Comú per Catalunya.
 
El cap de l’Executiu ha agraït el reconeixement, destacant que “en el moment actual i sempre, cal tenir els peus a terra, però la mirada a l'horitzó”, perquè ha assegurat que “hi ha dies per tremolar, però som aquí per lliurar la batalla”. Per això ha explicat que cada dia mira la inscripció de la roda del timó que presideix el seu despatx i intenta aplicar-se el seu lema: "Cap fred, cor calent, puny ferm i peus a terra”.
 
Els socis i membres col·laboradors de l’entitat han decidit atorgar al president Mas la distinció pel lideratge i el coratge posats de manifest en el seu primer any de Govern, avantposant els interessos del país per damunt dels interessos electorals. El grup cívic ha apreciat que el Govern, amb el president Mas al capdavant, ha transmès una imatge de rigor, solidesa i seriositat a la ciutadania, però també a la resta de l’Estat i a l’estranger.
 
El president ha destacat en la seva intervenció els grans mèrits dels altres nominats, subratllant que “tots tenen un fil roig que els relliga: compromís, talent, passió i feina ben feta”, uns valors que ha afirmat que “formen part de l’ADN i la identitat catalana”, juntament amb la llengua, les institucions o la cultura. En aquest sentit, el cap del Govern s’ha felicitat del fet que tinguem “testimonis brillants que serveixen d'exemple” i ha advertit que en el context actual “caldran canvis d'actituds” perquè “no hi ha drets sense deures”.

El president Mas compartia la nominació del premi amb la Fira de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Indústria i Turisme de Barcelona, per la col·laboració público-privada i les sinergies dipositades per aconseguir que la capital catalana hagi estat designada Mobile World Capital des del 2012 fins a 2018.
 
Un altre dels nominats era l’Hospital Clínic de Barcelona, pel seu lideratge en l’àmbit de la salut a l’impulsar la col·laboració entre el sistema públic i privat. Un centre que el president ha assegurat que “està esdevenint un referent europeu de la recerca”. “Gent de molts països queda impressionada per la nostra sanitat, i la paguen menys que nosaltres”, ha assegurat.
 
El tercer nominat era la Fundació Pau Casals, pels actes promoguts amb motiu del 40è aniversari del lliurament de la medalla d’Or de l’ONU i el 50è aniversari del concert a la Casa Blanca. El cap de l’Executiu ha volgut recordar el parlament de Pau Casals on “va explicar al món què volia dir ser català, remuntant-se a la història i recordant les assemblees de Pau i Treva, una manera d'aturar les guerres i resoldre els conflictes amb sentit comú”.

1  

Imatges

Premis Sentit Comú 2011

Premis Sentit Comú 2011 344

1  

Fitxers adjunts

Premis Sentit Comú 2011

Premis Sentit Comú 2011
JPG | 438