Vicepresidència, Economia i Hisenda

La Generalitat amplia l'emissió de bons detallistes fins a 2.369,5 milions d'euros

També s'allarga un dia més el període de subscripció, fins al dimecres 25 d'abril

query_builder   19 abril 2012 18:30

event_note Nota de premsa

La Generalitat amplia l'emissió de bons detallistes fins a 2.369,5 milions d'euros

També s'allarga un dia més el període de subscripció, fins al dimecres 25 d'abril

La Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat ha ampliat fins a 2.369,5 milions d’euros l’emissió de bons que va posar en marxa el passat 2 d’abril. Gràcies a la bona acollida, la Generalitat ha decidit prorrogar un dia més el període de subscripció, fins al dimecres 25 d’abril.
 
A primers de mes, la Generalitat va posar en marxa una emissió de bons adreçada a inversors detallistes per un import de 2.055 milions d’euros. L’èxit de col·locació entre els inversors ha portat al Govern a ampliar l’emissió amb 314,5 milions. Fins avui, els bancs i les caixes que hi participen han rebut sol·licituds per un import de 1.898 milions d’euros, el que representa un 92% dels 2.055 milions assegurats per les entitats financeres, i dels quals el 65% s’han subscrit a 1 any i el 35% a 2 anys.
 
Així mateix, el Govern ha decidit allargar un dia més el període de subscripció i la data de tancament serà el proper dimecres 25 d’abril. La data de desemborsament es manté en el 2 de maig.
 
Els inversors interessats poden escollir entre bons a un any, amb un cupó fix del 4,50%, i/o a 2 anys, amb un cupó fix del 5,00% anual. Les peticions es poden formalitzar a qualsevol oficina de les 14 entitats que hi participen i asseguren aquesta emissió: Caixa Banc, Catalunya Banc, Banc Sabadell, Barclays, Caixa d’Enginyers, Deutsche Bank, BBVA, Unnim Banc, GVC Gaesco Valores, Cajamar, Ibercaja Banc, Caixa Ontinyent, Caja 3 i Privat Bank.
 
Per a més informació sobre les característiques i els detalls de l’emissió es pot trucar al telèfon d’informació 012 o a través del web http://www.gencat.cat/bons, i a totes les oficines de les entitats col·laboradores.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 82