Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adjudicats sis pisos amb protecció oficial de lloguer a Santpedor

query_builder   20 abril 2012 12:53

event_note Nota de premsa

Adjudicats sis pisos amb protecció oficial de lloguer a Santpedor

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha assignat avui sis pisos amb protecció oficial de lloguer a Santpedor (Bages). Les normes ofereixen noves condicions d’accés, ja que formen part del Pla de xoc que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va presentar per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat i que gestiona l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
Els  pisos  pertanyen  a una promoció situada al carrer de Sant Prim i tenen un i dos dormitoris en una superfície de 35,25 m2 a 46,30 m2 i la renda mensual oscil·la entre els 182 i els 227 euros, més despeses de comunitat i IBI. Els habitatges disposen de plaça d’aparcament vinculada a l’habitatge. En el procés d’adjudicació s’han presentat nou sol·licituds, de les quals se n’han admès sis i se n’han exclòs tres per no complir els requisits o per manca de documentació.
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos desocupats
 
Les mesures més rellevants del Pla de xoc de la Generalitat per posar al mercat uns 3.000 habitatges desocupats de tot Catalunya, a preus i condicions més favorables per a la ciutadania, són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries permanentment obertes.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa Santpedor

Nota de premsa Santpedor
PDF | 49