Esport

Agustí Boixeda és nomenat director de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

query_builder   20 abril 2012 13:44

event_note Nota de premsa

Agustí Boixeda és nomenat director de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Agustí Boixeda de Miquel ha estat nomenat director general de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) en substitució d’Andreu Camps i Povill, que n’ha estat el director els darrers vuit anys.
sge
El Govern de la Generalitat ha aprovat en la reunió del 17 d’abril de 2012 el nomenament d’Agustí Boixeda com a director de l’organisme autònom de l’INEFC, a proposta del Consell Rector, atès que havia obtingut la majoria absoluta en les votacions efectuades pel claustre de l’INEFC.
 
Agustí Boixeda (Barcelona, 1956) és llicenciat en Educació Física per l’INEFC-Universitat de Barcelona (1983), i va formar part de la primera promoció de titulats sorgida de l’INEF de Catalunya. Es va incorporar a la institució com a professor del centre de Barcelona el 1988, i al llarg dels últims anys ha ocupat diverses posicions de responsabilitat en aquest centre (cap de departament, subdirector d’estudis, director de centre), així com en la junta directiva de la European Network of Sport Science, Education & Employment (ENSSEE). A més, és membre del consell assessor de les revistes Apunts. Educació Física i Esports i Previr. Actividades acuáticas y salvamento profesional.
 
Tal com estableix el Reglament de règim interior de l’organisme autònom (Resolució VCP/232/2007, de 16 de gener), el càrrec de director de l’INEF de Catalunya té una durada de quatre anys. Boixeda, que ha expressat la seva satisfacció per assumir aquesta nova responsabilitat, ja ha començat a treballar amb les persones que conformen la direcció de sengles centres de l’INEFC (Barcelona i Lleida) per tal d’acordar les línies de treball bàsiques que permetin encarar els reptes amb què s’enfronta aquesta institució.

1  

Imatges

Fotografia Agustí Boixeda

Fotografia Agustí Boixeda 2890