Servei Català de Trànsit

Dijous, 26 d'abril, a les 09.00 h a la Torre Agbar

El director de l'SCT, Joan Aregio, inaugura el 6è Congrés Internacional Fit to Drive

query_builder   25 abril 2012 09:38

event_note Nota de premsa

Dijous, 26 d'abril, a les 09.00 h a la Torre Agbar

El director de l'SCT, Joan Aregio, inaugura el 6è Congrés Internacional Fit to Drive

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, inaugura demà dijous, 26 d’abril, a les 09.00 hores el 6è Congrés Internacional Fit to Drive, que enguany acull Barcelona. A la inauguració, Aregio estarà acompanyat del Dr. Klaus Brüggemann, de la companyia alemanya organitzadora del congrés Verband der TÜV, i també d’Inés Ayala, membre del Parlament Europeu.
 
En la sisena edició del congrés Fit to Drive, que tindrà lloc dijous, 26 i divendres, 27 d’abril, es debatrà com incidir en el comportament dels conductors amb la finalitat de millorar la seguretat viària. Psicòlegs, metges, representants de les administracions i polítics participaran en el simposi per discutir les mesures de prevenció d’accidents de trànsit des del vessant del factor humà. Les intervencions en el congrés tractaran diverses temàtiques, com l’educació viària a l’escola; la prevenció a través de la legislació, com el permís per punts, i els sistemes de bloqueig de la conducció en casos d'alcohol o drogues, entre d’altres.
 
Precisament per parlar de l’experiència de les proves drogotest a Catalunya, presentarà una ponència al congrés Francesc Cermerón, dels Mossos d’Esquadra (divendres, 27 d’abril, a les 15.20 h). També hi intervindrà Màrius Martínez, de la Càtedra de Formació i Educació Viàries del Servei Català de Trànsit i la Universitat Autònoma de Barcelona, sobre el canvi d’actituds per reduir les conductes de risc al volant (dijous, 26 d’abril, a les 16.35 h).
 
Per consultar el programa i més informació sobre el 6è Congrés Internacional Fit to Drive, accediu al web http://www.fit-to-drive.com/index.html.
 
Els periodistes s’hauran d’acreditar a través de l’adreça de correu de l’organització del congrés johannes.naeumann@vdtuev.de o del telèfon +49 30 760095-320.
 
 
TEMA: Inauguració del Congrés Fit to drive
DIA: Dijous, 26 d’abril
HORA: 09.00 h
LLOC: TORRE AGBAR, Av. Diagonal, 211, pl. 4a, Barcelona