Institut Català de les Dones

Reunió a Manresa de l'Assemblea Territorial de Dones de la Catalunya Central

query_builder   25 abril 2012 17:01

event_note Nota de premsa

Reunió a Manresa de l'Assemblea Territorial de Dones de la Catalunya Central

Moment de la reunió de l'Assemblea Territorial de Dones de la Catalunya Central
Moment de la reunió de l'Assemblea Territorial de Dones de la Catalunya Central
La coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones a la Catalunya Central, Ivet Castaño, va mantenir ahir al vespre una reunió amb representants d’entitats que formen part de l’Assemblea Territorial de Dones de la Catalunya Central. La reunió va tenir lloc a la Delegació territorial del Govern a la Catalunya Central (Palau Firal-Polígon “els Dolors” s/n de Manresa).
 
Les Assemblees Territorials de Dones de Catalunya impulsen la participació de la xarxa associativa femenina en les polítiques de dones que realitza el Govern de la Generalitat de Catalunya. En la reunió, Ivet Castaño va explicar les actuacions més rellevants del Govern en polítiques per a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.
 
Ivet Castaño va remarcar la importància de reunions com aquesta que “reforcen el teixit associatiu i on les diferents entitats del territori que treballen per la igualtat d’oportunitats entre dones i homes poden intercanviar experiències i bones pràctiques d’actuació”.
 
Aquestes assemblees formen part del Consell Nacional de Dones de Catalunya, òrgan participatiu i consultiu de l’ICD, format per representants de 388 entitats de dones de Catalunya. A través d’aquest Consell, les entitats de dones esdevenen interlocutores de les polítiques que fa el Govern de la Generalitat, en especial els plans específics de dones.

1  

Fitxers adjunts

Imatge de la reunió

Imatge de la reunió
JPG | 543