Educació

Més de 5.000 alumnes han participat avui a la Trobada de corals d'Educació Secundària que s'ha fet a Girona

query_builder   25 abril 2012 17:16

event_note Nota de premsa

Més de 5.000 alumnes han participat avui a la Trobada de corals d'Educació Secundària que s'ha fet a Girona

  • El pavelló de Fontajau ha estat l’escenari de la cloenda on els alumnes han ofert el concert final
Foto
Més de 5.000 alumnes de 1r d’ESO fins a 2n de batxillerat provinents de 120 centres de tot Catalunya i Andorra han participat aquest matí a la XVIII Trobada de corals d’Educació Secundària, organitzada pel Departament d’Ensenyament a Girona.
 
La trobada s’ha desenvolupat en diferents espais de la ciutat de Girona, de Salt i de Sant Gregori. La seva magnitud ha comportat la utilització de diferents espais de Girona: el Teatre Municipal, l’Auditori Palau de Congressos, espais de culte, les sales d’actes de les facultats d’Infermeria i d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, l’Espai Caixa, l’Auditori Josep Irla, la Casa de Cultura de Girona i diversos centres educatius de Girona, entre d’altres. Tots ells han estat escenari de concerts dels diversos centres durant tot el matí. La jornada s’ha acabat al pavelló de Fontajau on els 5.000 alumnes han interpretat conjuntament diverses peces musicals: “Va pensiero”, “Girona m’enamora”, “Camins”, “Els Segadors” i “El Cant de la trobada”.
 
La Trobada de corals de Secundària té l’objectiu de promoure l’interès per la música i la divulgació del cant coral entre els més joves. Alhora, la trobada és un reconeixement públic a la tasca del professorat de música del país.
 
El delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús; la directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat del Departament d'Ensenyament, Teresa Pijoan; i la tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Girona, Marta Madrenas, han destacat, en l’acte de cloenda l’èxit de la trobada, que ha omplert el pavelló de Fontajau. L’acte ha acabat amb la interpretació de “L’hora dels Adéus” .
 
 
25 d’abril de 2012

1  

Fitxers adjunts

Fotografia Trobada de Corals

Fotografia Trobada de Corals
JPG | 952