Servei Català de Trànsit

460.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona amb motiu del pont de l'1 de Maig

query_builder   26 abril 2012 13:49

event_note Nota de premsa

460.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona amb motiu del pont de l'1 de Maig

Es registraran intensitats elevades de trànsit a partir de la tarda de divendres i al llarg del matí de dissabte. Els problemes de trànsit es concentraran durant el retorn de la tarda de dimarts, tot i que també es preveu un retorn, que serà sensiblement menor, la tarda de diumenge.
 
Els Mossos d’Esquadra desplegaran 2.014 agents i establiran 1.515 controls per garantir la mobilitat i reforçar la sensació de seguretat.
 
 
 
El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, engegarà un dispositiu especial de circulació amb motiu del pont de l’1 de Maig a partir de les 15.00 h d’aquest divendres, 27 d’abril, i fins a les 24.00 h de dimarts, 1 de maig
 
Aquest és el primer pont després de les vacances de Setmana Santa i marca la transició entre la mobilitat hivernal i la pròpia de l’estiu: la temporada d’esquí ha finalitzat i les temperatures, cada cop més elevades, fan que guanyin pes els desplaçaments cap a destins costaners respecte als d’interior, tot i que encara no es donen de forma gaire massiva. Cal tenir en compte, a més, que la mobilitat es pot veure influïda per les incidències meteorològiques.
 
En total, es preveu que prop de 460.000 vehicles sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona durant l’operació sortida de divendres a la tarda i al llarg de dissabte al matí. La tornada es concentrarà sobretot durant la tarda de dimarts i s’espera una afluència de més de 200.000 vehicles. Analitzant les dades d’anys anteriors, es preveu que es registrin alguns problemes de mobilitat sobretot durant els dies i les franges horàries següents
 
(ADJUNTEM NOTA COMPLETA EN PDF)

1  

Fitxers adjunts

Nota pont 1 maig

Nota pont 1 maig
PDF | 1156