Direcció General de Comunicació

President Mas:

President Mas: "Necessitem que Europa, amb Alemanya al capdavant, impulsi polítiques de creixement per donar esperança i confiança en el futur"

query_builder   29 abril 2012 15:52

event_note Nota de premsa

President Mas: "Necessitem que Europa, amb Alemanya al capdavant, impulsi polítiques de creixement per donar esperança i confiança en el futur"

  • El cap de l’Executiu ha inaugurat aquest matí la 25a Diada de la Puntaire, a Arenys de Mar
El president saludant les puntaires
El president Mas i la seva esposa saludant les puntaires
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha celebrat avui que es parli d’un canvi d’orientació econòmica a  Europa “per intentar combinar el que són les polítiques d’austeritat amb polítiques de creixement”. “Necessitem que Europa en el seu conjunt, i en aquest cas amb Alemanya al capdavant, impulsi aquestes polítiques de creixement per donar una mica d’esperança i confiança en el futur”, ha afirmat.
 
“Encara que les polítiques d’austeritat hauran de continuar, i això no és dolent perquè són un valor en si mateixes i cal conservar-les, -ha destacat el cap del Govern- també és important que en un moment en què l’atur puja tant, Europa reaccioni”.
 
Artur Mas ha fet aquestes declaracions aquest migdia en la inauguració de la jornada central de la 25a Diada de la Puntaire, que se celebra aquest cap de setmana a Arenys de Mar. Acompanyat de l’alcalde del municipi, Estanislau Fors, i del delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, el president i la seva esposa, Helena Rakonisk, han visitat les diferents parades de les 5.000 participants d’aquesta mostra.
 
En un altre moment del seu discurs inaugural, el president de la Generalitat ha volgut subratllar la bona organització d’aquesta Diada per part d’Arenys de Mar, i l’ha posat com a exemple de com cal actuar en aquests moments de dificultats.
 
En un moment complicat com el que vivim val la pena recordar que el teixit associatiu de Catalunya és un teixit que vertebra el país, el cohesiona i li dóna força i ànims”, ha afirmat el cap de l’Executiu. “Això és molt important perquè cal recordar a la gent que té la sensació que costarà molt ensortir-nos que aquestes persones i associacions fan la base del país i són uns bons pilars perquè ens donen aquesta empenta i confiança”, ha afegit.
 
En el decurs de l’acte inaugural s’ha fet també el relleu de la ciutat organitzadora d’aquesta Trobada, que ha passat d’Arenys de Mar a Barcelona, que serà la seu de l’any vinent.

2  

Imatges

Diada de la Puntaire (1)

Diada de la Puntaire (1) 875

Diada de la Puntaire (2)

Diada de la Puntaire (2) 889