Delegació a Barcelona

Ajuntament Caldes d'Estrac

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, inaugura la remodelació del Parc de Can Muntanyà de Caldes d'Estrac

query_builder   23 abril 2012 10:52

event_note Nota de premsa

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, inaugura la remodelació del Parc de Can Muntanyà de Caldes d'Estrac

La vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega, ha estat l’encarregada d’inaugurar la primera fase de les obres de remodelació i millores del parc de Can Muntanyà de Caldes d’Estrac (Maresme). Així mateix, també ha realitzat una visita institucional a l’Ajuntament del municipi.
Generalitat de Catalunya

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, acompanyada per l’alcalde de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó, ha inaugurat el diumenge 22 d’abril la primera fase de les obres de remodelació i millores del Parc de Can Muntanyà de Caldes d’Estrac (Maresme), en una jornada festiva en la que hi van participar nombroses entitats i ciutadans caldencs. L’actuació a Can Muntanyà ha consistit en la recuperació, millora i restauració integral del parc, les seves instal·lacions, els accessos, les diferents construccions auxiliars, la pèrgola, els estanys d’aigua i el condicionament de diferents murs.
 
Durant el seu discurs, la vicepresidenta Joana Ortega va  manifestar que “més que el projectes que volem, el que hem de fer és tirar endavant els projectes que realment necessitem perquè són aquests últims els que generen retorn en els seus ciutadans”, fent referència a les instal·lacions del parc. Ortega va explicar que “des del Govern anem treballant en actuacions que permeten donar qualitat de vida”, i va posar l’exemple del Parc de Can Muntanyà “perquè permetrà que la gent gaudeixi de les instal·lacions i, alhora, que Caldes esdevingui un destacat pol d’atracció turística que complementa la vila termal que ja és”.
 
Després dels parlaments, la comitiva va emprendre una ruta guiada pel parc, a càrrec de la biòloga Carme Buxalleu. A l’acte van participar-hi també el delegat territorial de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, el director general de la Direcció General d’Administració Local, Joan Cañada, i la directora general dels serveis territorials a Barcelona del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Esperança Albà.
 
El projecte de reforma integral del parc Muntanyà té un pressupost total de 1.051.341 euros a executar en diverses fases. L’actuació global es finança a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) amb de 707.711 euros.