Interior

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Berga

query_builder   2 maig 2012 13:51

event_note Nota de premsa

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Berga

Foto
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assistit avui a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Berga, celebrada a l’Ajuntament de la localitat i presidida per l’alcalde, Juli Gendrau.
 
El conseller Puig ha destacat que “som conscients que la seguretat es basa en estadístiques, però sobretot en la percepció de la ciutadania, i en aquest sentit les estadístiques demostren que s’està treballant molt bé, i això reverteix en la percepció que té la societat”.
 
A més, ha afegit que “el nivell d’eficiència de la Policia de Catalunya formada per mossos d’esquadra i policies locals és molt satisfactori i això es demostra en la reducció dels delictes i faltes en el darrer any, gràcies a la coordinació dels cossos policials”. En aquest sentit, Puig ha afegit que “estem molt ben encaminats cap a un nou model de seguretat integral”.
 
Per la seva banda, l’alcalde ha explicat que ha estat una junta de seguretat local extraordinària prèvia a la Patum i s’hi ha convidat el conseller d’Interior perquè li va manifestar que volia conèixer de primera mà les accions que es ferien per la Patum. Pel que fa al balanç de la seguretat al municipi, ha explicat que “els indicadors són molt positius a la nostra ciutat, per la qual cosa vull agrair la feina feta als cossos de seguretat”.
 
Referint-se a la Patum, el conseller ha explicat que ha volgut assistir a aquesta sessió de treball perquè és conscient que “aquesta festa té un component de risc”, però al mateix temps s’ha mostrat molt optimista que, “com en els darrers anys, serà una celebració que permetrà conciliar la festa amb la seguretat dels assistents”.