Salut

El conseller de Salut es reuneix amb l'Associació de Veïns de Bellvitge

query_builder   2 maig 2012 18:42

event_note Nota de premsa

El conseller de Salut es reuneix amb l'Associació de Veïns de Bellvitge

El conseller de Salut, Boi Ruiz, s’ha reunit, aquest matí, amb representants de l’Associació de Veïns del barri de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat per abordar les mesures d’ordenació que s’aplicaran al Centre Sanitari Rambla Marina. A la reunió també ha participat Dolors Fernández, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Hospitalet.
 
Boi Ruiz ha informat els veïns de la remodelació del CAP Marina, que es presentarà durant el mes de maig, i en què s’inclourà el trasllat i ampliació de l’actual servei de rehabilitació de l’Hospitalet. La nova ubicació permetrà millorar els espais, ampliar la cartera de serveis concentrant recursos i gestionar més adequadament les necessitats de rehabilitació dels veïns de l’Hospitalet. Entre els nous serveis que s’inclouran destaca la reeducació del sòl pelvià (tractament d’incontinència d’orina) i la rehabilitació respiratòria (MPOC).
 
El conseller també els ha manifestat la voluntat del Departament de Salut de prioritzar a l’Hospitalet la implementació del Programa del pacient crònic complex. Aquest Programa pretén dinamitzar el canvi en el model d’atenció al malalt crònic complex i/o amb dependència amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida.